Cycle centre Valkenburg

Cycle center Valkenburg is a building on the renovated Par’course area. De Leeuw beer brewery used to be on this site. Now the Province of Limburg and Wykerveste have rebranded the entire area into an experience centre for recreation, tourism, sport and the Burgundian life. The concept behind Par’Course is a glamorous look that matches the environment.

By using expanded metal against the façade in the color AluCopper03, the entire Cycle center building has a unique appearance. In addition, there is a variety of other Copper colors, which creates a playful effect.

Interested?

Are you interested in anodizing and would you like to receive more information?

Request a sample


alucopper


Back to projects


ProjectCycle Center ValkenburgLocatieValkenburgArchitectMoederscheim Moonen architectenStatusRealised