Post X

Post X is designed as a baseboard containing 9 buildings for working, school and leisure. The open space of the station neighbourhood flows along the buildings to the site, where it leads to an open square. A galery surrounds the aquare and connects all buildings. An eyecatcher alongside the Ring of Antwerp. Alumet anodised the facade panels in the colours AluBrass01, AluNature en AluGold01. The slight colour differences within the various colours on the facade have been deliberately applied.

Interested?

Are you interested in anodizing and would you like receive our colors on aluminium? Request our brochure.


alugold
alubronze
alunature


More about colours

Request a sample


ProjectPost XLocatedAntwerp, BelgiumArchitectJasper-Eyers en Stéphane BeelClientIret DevelopmentStatusRealised