Alumet

Gelders Archief

Project Omschrijving

Half juni verhuisde het Gelders Archief naar de Westervoortsedijk. Op deze nieuwe locatie ontmoeten stad en landschap elkaar. De directe omgeving is een industrieel stedelijk gebied. Het Gelders Archief functioneert dan ook als een eerste katalysator die bijdraagt aan een totale upgrading van de omgeving. Op onderstaande foto’s ziet u de opvallende gevelbekleding van het gebouw. Die bestaat op de eerste tot en met vijfde verdieping uit een huid van geanodiseerde aluminium panelen, in drie verschillende tinten champagne en brons. De transparante publieksruimte, met een ontvangsthal, een leeszaal en een multifunctionele ruimte, bevindt zich op de begane grond.

Project Details

Project

Locatie

Architect

Gelders Archief
Arnhem, Nederland
2 Snoeken

Share

onze projecten

Ontdek onze nieuwste &
geweldige projecten
nl_NLDutch

Copyright ©2022 Alumet by SR Development