Panelox is een aluminium paneel en bestaat, in tegenstelling tot de meeste panelen, uit twee anodiseerlagen: mat en glans tinten en een geëtst design. Dit is een uniek element van Panelox en biedt daardoor vele mogelijkheden. U kunt één of twee kleuren combineren met een design. Door Panelox krijgt een paneel een indrukwekkende uitstraling!

Panelox designs voor inspiratie

Panelox panelen hebben twee geanodiseerde lagen: één glans en één mat.

Wij hebben zes patronen ontwikkeld ter inspiratie: Stone, Rust, Frozen, Zinc, Flower en Fiber. De ontwerpen etsen wij in de panelen met een speciale procedure. Dit zorgt voor een mooi en levendig paneel. Van veraf lichten de glanzende delen op in de zon waardoor u een klein 3D-effect ziet.

Eigen design op uw paneel

Wilt u een eigen design op de panelen? Dat kan! Stuur ons uw ontwerp in zwart-wit, 300 dpi PDF-document. Let op: gebruik alleen zwart-wit  pixels (geen grijs) in het patroon. Heeft u vragen?

Neem contact op

Specificaties

Panelox platen (J57S) zijn beschikbaar in drie verschillende grootten:

  • 1000 x 2000 mm
  • 1250 x 2500 mm
  • 1500 x 3000 mm

Met deze panelen kunt u eventueel kleinere panelen maken, zodat het ontwerp op elk paneel uniek is. Ook is het mogelijk om met verschillende prints te werken om variatie te creëren. De panelen zijn verkrijgbaar met een dikte van 1, 2 of 3 mm.

Ook uw eigen ontwerp is mogelijk! Hiervoor hebben wij een puur zwart-wit 300dpi PDF-document nodig. Zonder grijstinten dus! Voor meer technische informatie kunt u terecht op de site van 3M, Alucobond.

Kleuren en garantie

Panelox biedt vele mogelijkheden en is verkrijgbaar in al onze kleuren. U kunt met kleurcombinaties werken of met één kleur en een uniek design. Doordat wij anodiseren met metaalzouten, is het aluminium duurzaam, corrosiebestendig, UV-bestendig en heeft het een levensverwachting van meer dan 80 jaar, ofwel levenslang. Wij geven een garantietermijn van 20 jaar op alle kleuren.

Meer over kleuren