Alumet – Expert in Hoogwaardig Aluminium Anodiseren

Panelox

Panelox

Techniek met
vele mogelijkheden

Panelox is een speciale anodiseertechniek en bestaat, in tegenstelling tot de meeste gangbare technieken, uit twee anodiseerlagen: mat en glanstinten en een geëtst design. Dit is een uniek element van Panelox en biedt daardoor vele mogelijkheden. U kunt één of twee kleuren combineren met een design. Door Panelox krijgt een paneel een indrukwekkende uitstraling!

PANELOX DESIGNS

Unieke Panelox designs
 passend bij uw ontwerp

Panelox designs voor inspiratie

Panelox panelen hebben twee geanodiseerde lagen: één glans en één mat.

Wij hebben zes patronen ontwikkeld ter inspiratie: Stone, Rust, Frozen, Zinc, Flower en Fiber. 

De ontwerpen etsen wij in de panelen met een speciale procedure. Dit zorgt voor een mooi en levendig paneel. Van veraf lichten de glanzende delen op in de zon waardoor u een klein 3D-effect ziet.

 

Eigen design op uw paneel

Wilt u een eigen design op de panelen? Dat kan! Stuur ons uw ontwerp in zwart-wit, 300 dpi PDF-document. Let op: gebruik alleen zwart-wit  pixels (geen grijs) in het patroon. Heeft u vragen?

 

SPECIFICATIES

Designs zijn
beschikbaar in
3 verschillende maten

De panelen zijn verkrijgbaar met een dikte van 1, 2 of 3 mm. Onze Panelox techniek is ook zeer goed toe te passen op composiet-panelen. Deze kunnen na anodisatie gezet worden, zonder dat de anodisatielaag hierdoor beschadigd raakt.   Ook uw eigen ontwerp is mogelijk! Hiervoor hebben wij een puur zwart-wit 300dpi PDF-document nodig. Zonder grijstinten dus! Voor meer technische informatie kunt u terecht op de site van 3M, Alucobond.  

1000 x 2000 mm

1250 x 2500 mm

1500 x 3000 mm

KLEUREN EN GARANTIE

Panelox biedt vele mogelijkheden
en is verkrijgbaar in al onze kleuren

 

panelox projecten

Ontdek de vele
mogelijkheden van
Panelox

nl_NL

Copyright ©2024 Alumet by SR Development