Alumet

Parkeergarage P+R Elst

Project Omschrijving

De lamellengevel van NS parkeergarage Elst is uniek en nieuw als gevelbeeld in Nederland. De gevel bestaat uit verticale aluminium strips en zijn aan de onderzijde onder een hoek geplaatst en torderen over de verdiepingshoogte. Dit zorgt voor een visueel effect en hierdoor ontstaat er dynamiek en diepte in de gevel.

De gevel van de P+R parkeergarage Elst heeft een oppervlakte van 1850 vierkante meter. De gehele oppervlakte bestaat uit twistlamellen en Alumet heeft deze in AluNature geanodiseerd. Door aluminium lamellen en anodiseren biedt de gevel vele voordelen: mooi metalen karakter, uv-bestendig, weinig onderhoud en kleurecht.

 

Project Details

Project

Locatie

Architect

Status

Parkeergarage P+R Elst
Elst (Gelderland), Nederland
MH1 Architecten
Gerealiseerd 2016

Share

onze projecten

Ontdek onze nieuwste &
geweldige projecten
nl_NLDutch

Copyright ©2022 Alumet by SR Development