Hogeschool Utrecht

Dit efficiënte, flexibele en duurzame gebouw is ontworpen door het gerenommeerde Deense architectenbureau Schmidt Hammer Lassen. Deze nieuwbouw bevindt zich op het Utrecht Science Park en biedt zeven instituten van de Hogeschool Utrecht een herkenbaar ‘thuis’. Het atrium, de instituutspleinen en het café bieden alle ruimte om mensen samen te brengen en te verbinden. Duurzaamheid heeft vanaf het begin van het ontwerpproces centraal gestaan. Het gebouw heeft dan ook het BREEAM-EXCELLENT certificaat. Alumet heeft de 8.500m2 aan gevelplaten geanodiseerd in verschillende kleuren, te weten: AluGold01 en AluGold02, AluBronze01, AluBronze02, AluBronze03 en AluBlack.

Interesse?

Heeft u interesse in anodiseren en wilt u graag kennismaken met onze kleuren? Vraag onze brochure aan.


alugold
alubronze
alubrass


Meer over kleuren

Vraag sample aan


ProjectHogeschool UtrechtLocatieUtrechtArchitectSchmidt Hammer Larssen DenemarkenOpdrachtgeverHogeschool UtrechtStatusGerealiseerd