Post X

Post X is ontworpen als een plint met daarop 9 gebouwen voor werken, school en ontspanning. De open ruimte van de stationsbuurt vloeit langs de gebouwen naar de site, waar ze uitmondt in een centraal plein. Een galerij omsluit het plein en verbindt alle gebouwen. Een eyecatcher langs de ring van Antwerpen.
Alumet heeft de gevelplaten geanodiseerd in de kleuren AluBrass01, AluNature en AluGold01. De lichte kleurverschillen binnen de diverse kleuren op de gevel zijn bewust aangebracht.

Interesse?

Heeft u interesse in anodiseren en wilt u graag kennismaken met onze kleuren? Vraag onze brochure aan.


alugold
alubronze
alunature


Meer over kleuren

Vraag sample aan


ProjectPost XLocatieAntwerpen, BelgiëArchitectJasper-Eyers en Stéphane BeelOpdrachtgeverIret DevelopmentStatusGerealiseerd