P+R Parkeergarage Elst

De lamellengevel van NS parkeergarage Elst is uniek en nieuw als gevelbeeld in Nederland. De gevel bestaat uit verticale aluminium strips en zijn aan de onderzijde onder een hoek geplaatst en torderen over de verdiepingshoogte. Dit zorgt voor een visueel effect en hierdoor ontstaat er dynamiek en diepte in de gevel.

De gevel van de P+R parkeergarage Elst heeft een oppervlakte van 1850 vierkante meter. De gehele oppervlakte bestaat uit twistlamellen en Alumet heeft deze in AluNature geanodiseerd. Door aluminium lamellen en anodiseren biedt de gevel vele voordelen: mooi metalen karakter, uv-bestendig, weinig onderhoud en kleurecht.

Interesse?

Heeft u interesse in anodiseren en wilt u graag kennismaken met onze kleuren? Vraag onze brochure aan. Wilt u AluNature op groter formaat ontvangen? Dat kan! Geef dit bij de opmerkingen door.


alunature


Meer over kleuren

Vraag sample aan


ProjectP+R NS Parkeergarage ElstLocatieElst (Gelderland), NederlandArchitectMH1 ArchitectenStatusGerealiseerd in 2016