Alumet – Expert in Hoogwaardig Aluminium Anodiseren

Update 1: Bouw nieuw pand vordert snel

Update 1: Bouw nieuw pand vordert snel

Alumet breidt uit en bouwt sinds mei 2019 aan een nieuw pand in Etten-Leur. “mooi te zien hoe snel het pand groeit. De bouw van het nieuwe pand verloopt momenteel voorspoedig” vertelt directeur Remco Baartmans.

Eind mei was het startsein voor de bouw van de nieuwe fabriek. Twee maanden verder staat de gehele staalconstructie en zijn bijna alle gevelpanelen van de fabriek geplaatst. Het totale oppervlak bestaat uit 10.000 vierkante meter productiehal en 850 vierkante meter kantoor.

 

 

 

Verloop bouw

 

Begin november verwacht Alumet dat de buitenkant van de fabriek en het kantoor staat. Komende week worden de laatste gevelpanelen geplaatst en in september start Alumet met de productie van de Panelox gevelpanelen voor het kantoor. Nadat de fabriek volledig is afgesloten, wordt de nieuwe lijn al opgebouwd. Naar verwachting is het pand in april 2020 klaar.

 

Nieuwe pand

 

Alumet bouwt een nieuw pand, omdat de vraag naar anodisatie stijgt. Door de uitbreiding is er ook de mogelijkheid om nieuwe kleuren te introduceren en start Alumet met “bright Anodizing”. Verder zorgt de geautomatiseerde lijn voor betere kwaliteit en kortere levertijden. Dit wordt verlaagd van 10 werkdagen naar 5 werkdagen.

Share

nl_NL

Copyright ©2024 Alumet by SR Development